Články provozovny Mama Shelter Restaurant & Bar

X
Zpět

Kam zajít v Praze fandit naším hokejistům? MS v hokeji 2024!

Fandíte hokeji? Těšíte se na letošní domácí mistrovství? Řekneme vám kdo kdy hraje a navíc přinášíme přehled podniků, kde se budou promítat zápasy letošního MS v hokeji.
Článek

Kde uspořádat firemní večírek, oslavu či párty?

Najít vhodný prostor pro oslavu narozenin, společenskou událost či firemní večírek je někdy pěkně náročné. Přinášíme vám velký přehled toho, kde firemní večírek, oslavu, teambulding či párty můžete uspořádat. Najděte ten nejvhodnější podnik právě pro vás.
Článek

Kam v Praze na brunch

Snídaně, oběd, večeře? To už dávno neplatí. Zajděte na brunch a zpříjemněte si váš den.
Článek

Proč Češi neradi chodí do hotelových restaurací? Víme, které musíte navštívit!

Chodíte rádi do restaurací? Tady asi nebudete váhat. A co hotelové restaurace? Tady už se možná názory budou různit. Dnes se ponoříme do tématu, které se dotýká mnoha Čechů – proč někteří z nás neradi navštěvují hotelové restaurace. Ano, v poslední době se kvalita jídel a služeb v hotelových restauracích zlepšila, ale přesto zde stále přetrvává jistá nedůvěra nebo dokonce odpor. Podívejme se…
Článek

Nejdůležitější jídlo dne: Jak šel čas se snídaní a jak vypadá dnes

Dlouho se o snídani mluvilo jako o nejdůležitějším jídle, dnes ale některé výživové směry její závažnost vyvrací. Jak to tedy je??
Článek

Kde se letos budou slavit Velikonoce?

Velikonoce jsou jeden z nejkrásnějších svátků, které navíc přináší spoustu velikonočních dobrot. Které restaurace si pro vás připravily velikonoční hody. Račte nakouknout. 
Článek

Kam na zvěřinové hody?

Na zvěřinových specialitách si někde můžete pochutnat sice během celého roku, ale právě teď je nejlepší čas. Kam můžete zajít na zvěřinové hody?
Článek

Kde v Praze oslavit HALLOWEEN?

Halloween se nezadržitelně blíží a my vám přinášíme přehled podniků, kde se tento svátek bude bujaře slavit.
Článek

10 tipů pro uspořádání úspěšné konference

Uspořádat konferenci není nic snadného. Musíte myslet na spoustu věcí, aby vaše akce byla úspěšná a návštěvnící spokojení. A aby se k vám třeba také rádi vraceli. Sepsali jsme pro vás desatero, na co při pořádání konference myslet, a přidali jsme i pár tipů, kde můžete konferenci uspořádat.
Článek

Mama Shelter přivítá prázdniny ginem

Konečně jsou tady prázdniny a Mama Shelter vás zve na jejich zahájení. Jak jinak než na letní terase a jak jinak než s parádními koktejly na ginu.
Článek

Mama Shelter zve na devadesátkovou party

Devadesátky jsou pojem a devadesátková hudba legenda. Největší 90s Festival ve Střední Evropě se uskuteční v sobotu 21. května na Výstavišti v Holešovicích. A následná afterparty nebude nikde jinde než v přilehlém Mama Shelter hotelu.
Článek

Mama vás zve na karneval

Co představíte, když se řekne karneval? Dětský karneval? Masopust? Rio de Janeiro? A co takhle portugalský karneval. Že nevíte, o co jde? To jste tady správně, hotel a restaurace Mama Shelter v Praze vám to ukáže!
Článek

Dárek na poslední chvíli

Narozeniny, výročí, Vánoce, svátek, Valentýn, svatba, a pak ty ostatní někdy i bezvýznamné oslavy "čehosi" - to všechno jsou příležitosti k tomu, abyste se zase nechali úplně vystresovat. Jaký dárek máte koupit? A i když to jde řešit s předstihem, protože všechny příležitosti mají datum o kterém víte hodně dopředu, tak vy to necháváte na poslední chvíli. Jde o nějaký sport nebo výzvu?
Článek

Mikulášský brunch

Čert, anděl a Mikuláš. Mikulášská tradice se dodržuje už několik století, dokonce se dřív pořádaly i mikulášské trhy. Dnes se naděluje hlavně dětem, ale jsou podniky, kde nezapomněli ani na dospělé.
Článek

Mama Shelter slaví narozeniny

Balonky, frkačky, vystřelovací konfety a drinky? Každoroční příležitost k oslavě na deset písmen? NAROZENINY.  
Článek