Co se děje
Článek

"Postavil jsem si hlavu a řekl, že takto vařit nechci," říká mladý kuchař Ondřej Kubů v #GASTROTALK

Aby se něco mohlo posouvat, je třeba šikovných mladých lidí. A gastrosvět není výjimkou. A pokud se bojíte o budoucnost české gastronomie, tak se nebojte. Mladý kuchař a vítěz mnoha soutěží Ondřej Kubů vás přesvědčí v dalším díle pořadu #GASTROTALK.

O Ondrovi už jsme párkrát psali, třeba v souvislosti s jeho vítězstvím v soutěži KU Young Chef nebo když se vrátil ze stáže v jedné z nejprestižnějších gastro škol EHL ve Švýcarsku. Přes svůj mladý věk toho má hodně za sebou a podělil se s námi třeba o to, kde se podle něj zasekl český školní systém nebo jaké jsou nejpopulárnější ingredience mezi učiteli kuchařských škol. Sledujte Ondru na jeho Instagramu @ondrejkubuchef.

#GASTROTALK podporuje DobRej gastro nadační fond. číslo účtu: 6045059329/0800 Děkujeme z celého srdce všem dárcům.

Chcete doplnit či opravit článek? Napište nám.
Čtěte také