Láska prochází žaludkem, oslavte Valentýna gastronomickým zážitkem, který vás vystřelí do nebes

Svátek svatého Valentýna lidi v České republice odpradávna rozděluje na dva tábory. Na ty, kteří jej slaví a nedají na něj dopustit a na ty, kteří jej považují za americký nesmyslný svátek. Jak to ale s tímto svátkem je doopravdy? Pokud patříte do první skupiny, máme pro vás nápad. Co takhle svou lásku oslavit jedinečným gastro zážitkem?
Článek

Country kapela Šmatlaboys v Nautilu

Prázdniny jsou obdobím táborů a táboráků a k těm patří i country muzika. Pokud si ale chcete užít country v prostředí skvělého Hotelu Nautilus v Chodově, máte jedinečnou příležitost. Bude zpívat, bude se hrát a bude to skvělé!
Článek

Oldies disco v Nautilu

Jak se říká Oldies jsou Goldies. A kdo by neměl rád staré dobré klasiky. Přijďte zavzpomínat na své mládí nebo si prostě jen užít hudbu 60., 70. a 80. let do Hotelu Nautilus, který si pro vás připravil skvělý taneční oldies večírek.
Článek

Pozvánka na travesti show

Hotel Nautilus pořádá travesti show s velmi slavnou trojkou.
Článek

Hotel Nautilus zve do Krušných hor

Krásu západní části Krušných hor začíná objevovat stále více Čechů. Lákají je sem radioaktivní lázně Jáchymov, přenádherný premonstrátský klášter v Teplé, nebo například  unikátní krušnohorský Semmeringen.
Článek