Články provozovny EVENT-ZÁŽITKOVÝ VLAK

X
Zpět

Nejlepší místa pro firemní akce a teambuilding

Kde uspořádat firemní akci, teambuilding, konferenci nebo setkání se zákazníky? Tipy na zajímavá místa. Nechte si zaslat nabídku. Oslovte všechna místa najednou  
Článek

Kde uspořádat firemní večírek, oslavu či párty?

Najít vhodný prostor pro oslavu narozenin, společenskou událost či firemní večírek je někdy pěkně náročné. Přinášíme vám velký přehled toho, kde firemní večírek, oslavu, teambulding či párty můžete uspořádat. Najděte ten nejvhodnější podnik právě pro vás.
Článek

Kde se letos budou slavit Velikonoce?

Velikonoce jsou jeden z nejkrásnějších svátků, které navíc přináší spoustu velikonočních dobrot. Které restaurace si pro vás připravily velikonoční hody. Račte nakouknout. 
Článek

Jak rozproudit zábavu: Ultimátní průvodce pro každou oslavu, večírek nebo teambuilding

Jste připraveni proměnit vaši příští akci v epický zážitek, o kterém se bude mluvit ještě roky? Ať už plánujete večírek s přáteli, firemní teambuilding, oslavu narozenin, nebo dokonce svatbu, máme pro vás nálož inspirace, která zaručeně zvedne vaše hosty ze židlí. V tomto článku najdete vše od hudby, která rozproudí taneční parket, přes interaktivní hry, které spojí vaše hosty, až po dechberoucí…
Článek

Pojeďte vlakem mezi sklepy

Kdo by neznal vinařskou obec Mutěnice na Jižní Moravy? Teď ji můžete poznat ještě lépe. Pojeďte spolu se Zážitkovým vlakem na vinařský festival Mezi Sklepy a o nic se nemusíte starat. Jen o to pořádně si to užít. 
Článek

Velká jízda na Velký pátek

Znáte Event-Zážitkový vlak? Pokud ne, tak byste to měli napravit. Co byste řekli na na spojení Velký pátek, zážitková jízda vlakem a návštěva pivovaru? Podle nás to zní skvěle!
Článek