Co se děje
Článek

Svatomartinský týden a nedělní brunch v Restauraci Obecní dům!

V týdnu od 7. – 13. listopadu 2022 si pro vás připravili v Restauraci a Pivnici Obecní dům speciální Svatomartinské menu s husími specialitami! Celý týden pak vyvrcholí Svatomartinským brunchem v nedělí 13. listopadu 2022 od 11:11 v Restauraci Obecní dům. Na co všechno se můžete pod taktovkou šéfkuchaře Petra Řepáska těšit? 

Speciální týden si žádá speciální menu! 
 
Studený předkrm
Husí paštika rukola, karamelizovaná jablka, vinegret 175,- Kč

Polévka
Husí "Kaldoun" nudle, játrové knedlíčky, kořenová zelenina 125,- Kč

Hlavní jídla
Pečené husí stehno nebo prso červené vinné zelí, bramborové šišky, žemlová nádivka s mandlemi nebo šoulet 495,- Kč
Celá pečená husa červené vinné zelí, bramborové šišky, žemlová nádivka s mandlemi 2995,- Kč

Dezert
Pečené lokše hrušková povidla, marinovaná hruška, skořicová omáčka 175,- Kč

Nedělní Svatomartinský brunch v Restauraci Obecní dům

Svatomartinský týden vyvrcholí v neděli 13. listopadu 2022 brunchem v Restauraci Obecní dům. V ceně brunche 1.190 Kč je neomezená konzumace nejoblíbenějších nejen husích specialit. Těšit se můžete například na husí paštiku s karamelizovanými jablky, do růžova pečený roastbeef s grilovanou zeleninou a hořčičnou majonézou, výběr sýrů se sušenými fíky, ořechy a levandulovým medem. Mlsné jazýčky potěší výběr z hlavních jídel jako pečená telecí plec s omáčkou z divokého pepře a sýrovými nočky nebo konfitované husí stehno či prso s červeným vinným zelím, bramborovými šiškami a mandlovou nádivkou nebo šouletem. O sladkou tečku se postarají lokše s jablečnými povidly nebo třeba moravské Frgály s mákem, tvarohem a povidly. 

Brunch se koná od 11:11 do 15:30 hodin a vouchery na něj můžete zakoupit zde

Pro velký zájem doporučujeme rezervaci předem!

RESTAURACE OBECNÍ DŮM
Otevřeno PO - PÁ od 11:00 - 15:00 a od 17:30 - 23:00 a SO - NE od 11:30 - 23:00.
Rezervace  on-line ZDE

PIVNICE OBECNÍ DŮM
Otevřeno denně 11:30 - 23:00. 
Rezervace on-line ZDE

Chcete doplnit či opravit článek? Napište nám.
Čtěte také