Co se děje
Článek

Kam na zabijačkové hody?

Jestli jste se zabijačky už někdy účastnili, tak jistě víte, že je to velká událost. Dříve se dělaly zabijačky za účelem zisku masa pro výživu domácnosti, a je to tak stále, nebo se něco změnilo? Jak vlastně vypadá "dnešní" zabijačka?

Vepřové hody neboli zabijačka

Pro dnešní generaci je to už především společenská událost, příležitost setkat se s rodinou a přáteli. Zabijačka je sice náročná tradice ale stmeluje lidi, a možná právě proto se stala tak oblíbenou a to zejména před Vánoci nebo v období Masopustu.

Máte chuť na jelita, jitrnice, tlačenku, ovar, prdelačku nebo tradiční zabíjačkový gulášek?

Víme, kam na vepřové hody zajít v Praze a Karlovarském kraji.

Praha

Hostinec v Holi, Příčná 227, Průhonice

Zabijačkové speciality přímo od řezníka budou podávat od 24.11. do 8.12.

  • Domácí jitrnice, vařený brambor, kysané zelí 1ks 155,-
  • Zabijačkový guláš, houskový knedlík, vídeňská cibulka 200g 155,-
  • Domácí vinná klobása, bramborová kaše, zelný salát 200g 155,-

Rezervujte si stůl v Hostinci V Holi a pochutnejte si na zabijačkových specialitách.

Karlovarský kraj

Hotel Riviera, Děpoltovice 127, Nová Role

Zabijačkový víkend 2022 v termínech 07.-09.01./ 14.-16.01./ 21.-23.01./ 28.-30.01.2022

  • 2noci s polopenzí – vždy pátek – neděle
  • snídaně a večeře formou bohatého bufetu
  • 1x Staročeský zabijačkový bufet se živou muzikou
  • 1x Labužnický bufet ,, Riviera,,
  • 1x Farmářská snídaně
  • Bazén s vířivkou, parkoviště,
  • 10% sleva na skipas Velflink/Pernink
  • Internet zdarma

Rezervujte si svůj zabijačkový víkend v Hotelu Riviera na webu.

 

 

Chcete doplnit či opravit článek? Napište nám.
Čtěte také