Co se děje
Článek

Polední grilovací středy v Salutu

Co se vám vybaví jako první, když se řekne "oblíbené letní jídlo"? Vsadíme se, že minimálně v TOP3 bude něco z grilu. A grilovat se bude po celé léto i v Salut Restaurantu a to každou středu přes oběd.

A nepůjde jen o vybraná masa, jako je třeba flank steak, grilovaná panenka nebo kuřecí supreme. Podívate se i do říše mořských plodů spolu s krevetovým špízem a vybere si z nejrůznějších příloh. Kukuřičný klas, opečené brambory, sezónní grilovaná zelenina i domácí chléb už se těší, až si na nich pochutnáte. To vše spláchnete osvěžující domácí limonádou, ledovým čajem nebo pivem z Únětic spokojené bude nejen vaše bříško ale i gastroduše. 

Chcete doplnit či opravit článek? Napište nám.
Čtěte také